Skreven musik

Er du sanger eller musiker? Vil du optræde i teateret, på et krydstogtskib eller til et arrangement? Eller skal du optage din musik i et studie?

Vi gennemgår dine kunstneriske behov grundigt og skriver arrangementer, som passer til dig. Det, som fungerer til et ni-mands band på et krydstogtskib, er meget anderledes, end det, man har brug for til et fem-mands orkester på et teater.

Vi tager altså højde for din musiske stil, band, orkester line-up og den platform du benytter for at kunne levere klare og præcise musikalske arrangementer til dig. Og vi leverer altid til tiden

Her er et overblik over, hvad vi tilbyder​

Arrangementer

Vores speciale er at producere originale arrangementer af ethvert musikstykke, i alle stilarter, for alle kombinationer af instrumenter, så de imødekommer præcis dine behov, både til solister med piano eller et helt symfoniorkester.

Hvis du har særlige ønsker, som fx et ekstra instrument eller en skræddersyet udgave af en samling musiknumre (fx medley), så kan vi også sagtens lave det for dig.

Orkestrering

Vi kan tage et eksisterende stykke musik og orkestrere det for et hvilken som helst line-up, både til store og små bands.

Oversættelse af musik

Vi oversætter også musik efter MP3, YouTube og andre medietyper. Oversættelserne bliver skræddersyet til dine behov.

Forberedelse af musik

Hvis du har et stykke musik, som skal kopieres, med eller uden yderligere redigering, kan vi også gøre det. Når din musik forberedes kan du også vælge skrifttype, layout og branding.

Levering af musik

Når dine musikstykker er færdige, kan vi enten sende dem til dig i en email som PDF, eller vi kan printe og arrangere dem, så de er klar til brug og sende dem til dig med posten.

Musik fra en fil

Efter mange år i musikbranchen har vi et stort katalog af arrangementer og transskriptioner,som du nemt og hurtigt kan købe.

Rådgivning

Gennem mere end 30 år har vi hjulpet hundredvis af kunstnere og firmaer med at sætte shows, koncerter, optagelser m.m. op over hele verden. Vi tilbyder alle typer rådgivninger heriblandt:

  • Skabelse af hele shows fra start til slut
  • Valg af sange, som fungerer i et givent show
  • Hvad det kræver at arbejde med musikere i forbindelse med øvelser og koncerter
  • Tips og tricks når man skal printe sin musik
  • Konsekvenser af forskellige størrelser og udformninger af line-ups - både hvis det er til dit eget show eller til et arrangement med en fast bemanding, som for eksempel krydstogtskibe
  • Vi leverer også click-tracks og backing-tracks af høj kvalitet.

​​

Take a look at some sample arrangements here:

Original composition by Simon Niblock – “Izzie”​

​Sample Full Score, Keys/Piano and Alto Sax parts.​

​Arrangement of “Music”

​Sample full score, Piano/M.D. and Solo Violin parts.

Arrangement of “Don’t Stop Believing”

​Sample Rehearsal Guide, Drum Set and Violin 1 parts.​

Arrangement of “The White Cliffs Of Dover”

Sample Full Score and Piano/Vocal parts.​

Arrangement of “Hello Young Lovers”

Sample Full Score.​

Arrangement of “Rise Like A Phoenix”

Sample Piano/M.D. part.​

​Arrangement of “Song For You”

Sample Piano/M.D. part.

Transcriptions

Do you already have an audio and/or visual file of the music that you need transcribing into sheet music? Send it to us and we’ll do the work for you.

Music from file

Years of experience in the music industry means we have a large catalogue of arrangements and transcriptions that can be purchased – quickly and easily. Please contact us for further information.

Nibmusic

Tofteengen 36

4000 Roskilde​

Denmark

UK mobile: +44 (0)7976 297463

DK telefon: +45 29 77 72 10

nibmusicdk@gmail.com