Om Nibmusic

Nibmusics direktør og hovedarrangør, Simon Niblock, begyndte at spille klarinet som 12 årig. Hans talent og interesse for musik betød, at han hurtigt tilføjede andre instrumenter til sit repertoire i form af saxofonen, tværfløjte og klaver.

Simon brændte så meget for at spille, at han tit lavede sine egne transskriptioner, så han selv kunne spille de sange, som han elskede.

Med denne passion læste han musik på Leeds Music College. Dagen efter sin afsluttende eksamen blev han tilbudt et job på Oriana krydstogtskibet, hvor han spillede med i skibets house band. Hans karrierer har gået fra styrke til styrke sidenhen, ikke kun med optræden på havet, men også i Londons West End teatre og med populære kunstnere som Kid Creole and the Coconuts, The Drifters, Tony Hadley, Paul Young og mange flere.

Simon har optrådt overalt i Storbritannien samt globalt – herunder Det Hvide Hus i Washington DC for daværende president, Bill Clinton; Blue Note Jazz Club i Tokyo, Royal Festival Hall i London – listen er lang. Hans karrierer har kumuleret i dannelsen af Spice Fusion bandet, som er perfekt for hans musikskrivning samt live optræden med nogle af Storbritanniens topmusikere.

Simon har en dyb forståelse for musikarrangementer gennem sin store erfaring både på og bag scenen. Hans kundekreds er stor og vokser konstant, og har base mange steder i verden. Han ved, hvad der virker på krydstogtskibene og i teatre; han ved også hvad der fungerer for et 5-mands band vs et symfoniorkester. Hans noder ”fungerer bare” og er altid præsenteret i højeste standard, som gøre det til en fornøjelse for musikerne at spille og for publikum at opleve.

Kontakt Simon, hvis du har brug for musiknoder til din show eller indspilning i et studio – eller hvis du har brug for lidt vejledning. Ingen job er for stort eller småt.

​Arrangement of Smartypants, composed by David Benoit

Performed by Spice Fusion on the album “Trying Hard 2”.

See more examples of Simon’s arrangements here

Nibmusic

Tofteengen 36

4000 Roskilde​

Denmark

UK mobile: +44 (0)7976 297463

DK telefon: +45 29 77 72 10

nibmusicdk@gmail.com