Partnere

Spice Fusion, drevet under firmanavnet SF Music Ltd, er en samling af Storbritanniens fineste musikere. Simon Niblock og Elliott Henshaw driver Spice Fusion, og musikken som de spiller live er arrangeret af Simon Niblock. De spiller ikke kun deres eget musik, men kan også hyres af kunstnere, som har brug for en band af en hvilken som helst størrelse.

Jmusic er specialiseret i produktion af musik til teater og fritidsbranchen. Vi har haft samarbejde med Jmusic i over 25 år, hvor vi har skrevet og arrangeret musik samt produceret musikpartiturer til adskillige teatre og begivenheder.

Capital Voices er en af Storbritanniens førende Booking Agenter for sangere, og vi er stolte over vores samarbejde med dem fx i forbindelse med Spice Fusions sang, “Spain”.

Simon har arbejdet sammen med Zoe på Fame The Musical i Londons West End teater samt været på turne med hende. Siden da har Zoe brugt Simons musikalske arrangementer til al sin optræden, og omvendt har Simon også booket hende til adskillige indspilninger. Nibmusic fortsætter med at levere sine arrangementer til Zoes bookingbureau og hendes kunstnere, og organiserer bands til deres live optrædelser. 

Globestar er en eventbureau. Nibmusic har leveret musikalsk arrangementer for deres vokalgruppe, The 4Tunes, samt booket musikere for alle deres optrædelser.

Som Musikalsk Vejleder har Simon overvåget Mark Daniels Ultimate Buble projekt lige fra starten, fra orkestrering af hans musik til overvågning af øvelser, booking af musikere samt rådgivning i musikproduktion.

Nibmusic har leveret musikalsk arrangementer og rådgivning for flere kunstnere hos denne musikbureau.

Joe McElderry vandt Storbrittaniens X Factor i 2009 og vi er stolte over at have leveret musikalske arrangementer til hans turne på krydstogter.

Nibmusic

Tofteengen 36

4000 Roskilde​

Denmark

UK mobile: +44 (0)7976 297463

DK telefon: +45 29 77 72 10

nibmusicdk@gmail.com