FAQ

Hvordan printer jeg bedst musikken?

Vi anbefaler, at du først laver en testside for at sikre, at marginen er korrekt. Alle printere er forskellige, derfor kan indstillingerne varierer og kræver, at du justerer margener og printe-størrelse i procent. Herefter anbefaler vi, at du bruger mindst 120gsm papir.

Hvordan sammensætter jeg den printede musik?

Når du har printet musikken, bruger du klar tape til at klistre musikken til hvert instrument sammen. Hvis du har mere en 2 sider, så start med at klistre side 1 og 2 sammen med ca. 1 mm mellemrum mellem siderne (dette sikrer, at siderne er nemme at folde sammen). Vend herefter de to sider om, så du ser bagsiderne. Herefter klistrer du side 3, som også er vendt med bagsiden opad, til side 2. Når du har gjort det, vender du de klistrede sider om, så du ser forsiderne. Herefter klistrer du så side 4 til 3. Gentag indtil alle siderne hænger sammen. Det afsluttede musikstykke skal ligne en harmonika – hvilket gør det nemmere for en musiker enten at læse noderne som en bog eller i en lang række.

Hvordan betaler jeg?

Vi tager imod PayPal og bankoverførsler. Vi modtager ikke kreditkort. Faktura sendes efter bekræftelse af ordren, og musikken bliver sendt efter modtagelse af betalingen.

Når jeg åbner en zippet fil på min mobiltelefon eller tablet, ser jeg kun et musikark – hvorfor det?

Du bliver nødt til at unzippe på en bærbar eller PC/Mac for at kunne se alle filerne.

Sangen er ikke i min toneart – kan du hjælpe mig?

Ja! Vi kan transponere en hvilken som helst sang til en toneart, der passer dig. Dette kan også gøres med en demo, således at du kan afprøve sangen, før du køber.

Sangen, som jeg gerne vil have, er med fuld orkester, men der er kun et 8-mands orkester på krydstogtskibet. Hvordan fungere det?

Selvom det er umuligt at genskabe en fuld symfonisk lyd med et 8-mands band, så er det stadig muligt at bevare sangens essens gennem nøje udvalgte instrumenter samt orkestrering.

Jeg har før i tiden købt et stykke musik af dig, men siden har jeg mistet noderne til et specifikt instrument. Skal jeg betale igen?

Nej – vi skal nok emaile det manglende musikstykke som PDF til dig. Musiknoder, som skal printes og sendes via post skal der dog betales for.

Jeg vil gerne have denne sang transponeret til en anden toneart – kan du gøre det?

Ja! Vi kan transponerer sange i en hvilken som helst toneart, som passer dig.

​Er det muligt at få arrangeret en medley med sange efter mit eget valg?

Ja – kontakt os enten via email eller telefon så vi kan få en snak om dit sangvalg, hvor længe hver sang skal vare samt andre musikalske behov du måtte have.

Kan du også forsyne mig med øvelses-tracks?

Vi kan forsyne dig med grundlæggende tracks fra Sibelius’s afspilningspartitur. Men kontakt os, hvis du har brug for click tracks, backing tracks eller andre lydfiler.

Mit band er en trio – kan man stadig bruge dine musikarrangementer?

Stort set ja – dog er der undtagelser. Vi forsyner dig med omfattende klavernoder, som inkluderer de nødvendige musikalske tegn, som skal bruges til en optrædelse.

Nibmusic

Tofteengen 36

4000 Roskilde​

Denmark

UK mobile: +44 (0)7976 297463

DK telefon: +45 29 77 72 10

nibmusicdk@gmail.com