​Professionel service du kan regne med

Nibmusic har over 35 års erfaring i musikbranchen, både bag scenen, på TV og i teateret, til firmaarrangementer, på krydstogtskibe og ikke mindst til private arrangementer.

Derfor har vi en dyb forståelse af, hvad du har brug for, og kan hjælpe dig med at sætte det perfekte arrangement, optagelse eller album sammen.

Overordnet tilbyder vi tre forskellige typer af services:

Musikalske arrangementer og orkestrering: Vores musikalske arrangementer og orkestrering skabes ud fra dine specifikke behov og musikalske stil, ligemeget om det er til en symfoni, et big band, en trio eller andre musikalske sammensætninger.

Vores mange års erfaring og kærlighed til musikken betyder, at vi har øje for detaljer og arbejder efter høje musiske standarder. Derfor fungerer vores musikpartiturer altid optimalt både for dig og dine musikere.​

Live musik: Vi tilbyder også live musik til enhver lejlighed – private fester, firmaarrangementer, særlige lejligheder m.m. Så hvad enten du har brug for et big band, en saxofonist med backing tracks eller noget helt tredje, så kan vi levere en helt særlig oplevelse. Musikvalget er også dit, men vi kommer naturligvis gerne med forslag.

Skriv eller ring til os, hvis du vil vide mere. [link]

Undervisning: Vi dækker et bredt musikalsk område indenfor både musikteori, musikalske arrangementer, brug af ​ Sibelius, samt beherskelse af instrumenter – se venligst undervisningssektionen i menuen herover.

Vi stræber mod at levere den bedst mulige service – lige fra gode råd og rettidig levering til live musik og partiturer.​

Contact NIBMUSIC​

 
 
 
 
Please make sure all required fields are filled out correctly

Nibmusic

Tofteengen 36

4000 Roskilde​

Denmark

UK mobile: +44 (0)7976 297463

DK telefon: +45 29 77 72 10

nibmusicdk@gmail.com